Politica magazinului

Pentru a cumpara un produs de pe acest magazin trebuie sa il adaugati / sau sa le adaugati in cos, cu ajutorul unui cont sau fără cont, urmand ca apoi sa va treceti datele pentru livrarea produsului si datele pentru realizarea chitantei si a facturii. Daca datele de facturare coinci cu cele de livrare treceti o singura adresa.

Plata transportului se efectueaza prin ramburs, postal sau curierat rapid, in momentul in care veti primi produsul. 

Rambursari si Schimburi

Produsele achizitionate pot fi returnate conform OG 130/2000 in termen de 10 zile de la primire fara invocarea vreunui motiv, utilizand acelasi mijloc de transport cu care s-a facut livrarea caz in care cheltuielile de transport sunt suportate integral de catre client. Plata produselor returnate se va efectua in termen de maxim 30 zile, conform legii.
Pentru a evita aceasta situatie neplacuta de ambele parti, va rugam sa ne cereti fotografii sau detalii suplimentare inainte de a face o comanda.
Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ).

Date firma:

MARGINEAN ELENA FASHION Cod Fiscal: 25504143 Numar Registrul Comertului F32/582/2009 Adresa: Str. Cugir nr. 5, Sibiu.